Lapin Rinki

Hmm tietoa meistä ..

Olemme Lapin ringin uusi yrittäjä pariskunta Satu ja Teemu Leskinen. Kotona asuu meidän lisäksi kolme walesinspringerspanieli tyttöä sekä Maremmano-abruzzese tyttö, joiden kanssa harrastamme metsästystä ja näyttelyitä  jos vain ehditään,aika on hieman ollut kortilla viimeaikoina. 

Satu eli mökin emäntä pyörittää Simon keskustassa Ravintola 1Etappia jossa tarjolla arkisin buffet lounas ja viikonloppuisin on karaokebaari. Kauttamme saa myös pitopalvelua eri tilaisuuksiin . 

Talon isäntä on kaivinkoneen kuski ja nyt ollut toista vuotta rakentamassa tätä isoa VT8 tie urakkaa Simon raitilla ja kuljeskelee koneen kanssa ympäri pitäjää.

Kumpaakin tulette näkemään leirintäalueella jos jonkinmoisissa hommissa.

Meistä....leirintäalueeseen..

Lapin rinki Camping on sijainnut tällä paikalla jo lähemmäs 50 vuotta .

Entisten pitäjien Eskon ja Raijan halu jäädä eläkkeelle  ja meidän halu laajentaa toimintaa kohtasi eräänä elokuun päivänä. Halu myöskin säilyttää jo "legendaarinen" camping alue Simossa omalla paikallaan. Niimpä asia oli ratkaistu, löimme kättä päälle jouluna 2022.

Lapin rinki camping  siirtyy meidän pyöritettäväksi jo kesäksi 2023.

Toiminta jatkuu samalla nimellä ja periaatteella eteenpäin. Hieman uudistuksia tullaan tekemään niin mökkeihin kuin itse alueeseen mutta haluamme pitää alueen edelleenkin idyllisenä vanhan ajan mökki kylänä joita nykyään löytyy hyvin vähän.

Tervetuloa kesän viettoon Simojoki varteen, vanhat sekä uudet asiakkaat.

Terv. Satu ja Teemu